Програмата за разговори в интернет Скайп се срина

Thursday, December 23, 2010

Програмата за разговори в интернет Skype се срина заради технически проблем сряда вечер. Форумът на програмата също е офлайн, както и някои елементи от официалната страница. От компанията, предоставяща услугата съобщиха, че причината за повредата е открита, но отстраняването й ще отнеме известно време. Проблемът е, че услугата зависи от милиони индивидуални връзки, особено с важни компютри, известни като супервъзли. При нормални обстоятелства има огромен брой такива свързвания, но вчера много от тях са били изведени от режим на работа заради проблем, причинен от новата версия на Скайп.

В момента от компанията работят по пускането на мегасупервъзли, чрез които да бъде възстановена нормалната работа на Скайп в близките часове. Някои от останалите услуги, изискващи по-големи ресурси вероятно ще се завърнат чак след няколко дни.

От компанията се извиниха за създалата се ситуация и призоваха потребителите, които искат да се оплачат заради това, че не могат да проведат разговорите си през програмата си, да го направят в Twitter.Още новини..

2 Responses to “Програмата за разговори в интернет Скайп се срина”

 1. moni

  Искаш ли да печелиш сигурно и доказано по над 400$ на месец само за 20-25 минути на ден? Постнал съм и ДОКАЗАТЕЛСТВА за извършените плащания. НЕ ТРЯБВА да даваш пари на никого и под никаква форма, можеш само и единствено ДА СПЕЧЕЛИШ при това много повече отколкото си мислиш!
  Революцията в PTC е вече факт!!! Първият Бъкс сайт, който работи с истински рекламодатели и не може да фалира дори и на теория стартира по невероятен начин с над 30 хиляди нови потребители само за 1 седмица, в момента са над 500 хиляди и се увеличават в геометрична прогресия!!! Сайтът съвсем скоро ще даде възможност да се печели и от попълване на анкети от различни международни компании, като на всяка ще получаваме между 1 и 50 цента, НЕЩО НЕЧУВАНО ДОСЕГА В ТОЗИ БИЗНЕС!
  За повече информация посети сайта ми: http://ptcbux.free.bg/

  • Съжалявам за спама, но сайтът е един от малкото наистина стабилни и плащащи PTC компании и си заслужава вниманието, дори Yahoo имаха статия за тях.

  #1797
 2. sa6o

  W W W . OR I G I N AL NI . BE — Теннискi За Футбоoл !

  #1695

Коментирай новината

Времето в момента

Фиксинг

календар

October 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031