Танцьорката Елеонора отказа предложение за брак

Wednesday, April 7, 2010

Танцьорката в Биг Брадър Фемили Елеонора твърдо отказа предложението за брак на Давид. Той осъзна, че последният му шанс да задържи любимата си, е да й поднесе годежния пръстен от бяло злато и диамант, който Биг Брадър му предостави. Пловдинчанката не се поколеба, дори когато Давид падна на колене пред нея с пръстена и й каза: „Обичам те и искам да се омъжиш за мене”. Елеонора обаче му отвърна: „Не мога да го приема заради едното уважение и привързаност, ако го направя, ще е насила”.

Давид я умоляваше: „Нека да е насила, аз ти обещавам, че всичко ще се промени! Дай ми някакъв срок, един месец като излезем навънка, да ти докажа, че ще се променят нещата. Единственият начин да ме успокоиш е да вземеш пръстена, това е просто едно предложение”. Елеонора заяви: „Аз не го приемам. За какво ми е тоя пръстен, не искам даже и този – ще ти го подаря” – и го замери с пръстена от Николай, който носеше на лявата си ръка. „Ти ми обеща, че ще си до мен, когато ми е най-тежко”, молеше я Давид. Танцьорката обаче не се поддаде на сълзите и остана твърда докрай. Накрая на Давид не му остана нищо друго, освен да й предложи да живеят заедно просто като съквартиранти и Елеонора прие.

Останалите Съквартиранти доста се посмяха зад гърба на Давид и на отчаяните му опити да задържи жената на живота си. DJ-ят Стоян, Радослав, Веселин и Павлин гледаха драматичната сцена от ресторанта, подиградаха се на велинградчанина и обсъждаха колко е забавно да гледат филм на живо.Още новини..

Коментирай новината

Времето в момента

Фиксинг

календар

August 2019
M T W T F S S
« Dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031