Васил Найденов не помни откъде са му парите

Monday, March 1, 2010

Легендата на българската естрадата Васил Найденов е забравил откъде е получил доходите си през последните пет години. Това е казал той на данъчните инспектори, които попитали звездата какъв е произходът на средствата му. Данъчни коментират помежду си, че в цялата си практика не помнят случай проверяваният да заяви, че е забравил произхода на парите си.

Васко Кеца има три имота, многократни пътувания извън страната и води очевидно луксозен начин на живот, но досега не е подавал данъчна декларация, сякаш не е получил нито 1 лев доход. Той обаче съвестно е плащал вноските си за здравно осигуряване. Данъчните са проверили дали приходите му не минават през фирма, която да внася налозите в хазната, но такова нещо нямало. Инспекторите са засекли противоречие в твърденията на певеца, защото са се снабдили с писмени доказателства от фирма, която е плащала хонорари за звездата.

Естрадната певица Кристина Димитрова пък вече месец се крие от данъчните инспектори – не вдига мобилния си телефон, не може да бъде открита на адресите на трите й жилища. Данъчните разкриха, че ще направят проверка дори в нейно отсъствие. Данъчните започнаха проверки на поне 37 от най-известните естрадни, фолк и поп изпълнители в страната. Сред тях са: Глория, Анелия, Емилия, Малина, Камелия, ДесиСлава, Алисия, Райна, Тони Стораро, Кали и Тони Дачева. Започнаха проверки на Графа, Нели Рангелова, Тони Димитрова, Мария Илиева, Орлин Горанов и Силвия Кацарова.

Националната агенция за приходи е събрала вече доказателства за укрити доходи на много от изпълнителите от заведения, продуцентски компании. Проверките на НАП в развлекателната индустрия продължават.Още новини..

2 Responses to “Васил Найденов не помни откъде са му парите”

  1. НИЩА ВАСИЛ НАЙДЕНОВ ПИДЕРАСА

    #5033
  2. [...] Найденов не помни откъде са му парите http://my-bg.info/kliuki/vasil-naidenov-pomni-otkyde-parite в Любими преди 48 секунди edno23.com Начало контакти [...]

    #450

Коментирай новината

Времето в момента

Фиксинг

календар

July 2019
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031