Райли: “Убиецът на Майкъл скоро ще бъде разкрит”

Sunday, October 25, 2009

Съпродуцента на Майкъл твърди, че убиецът скоро ще излезе наяве

Съпродуцента на Майкъл твърди, че убиецът скоро ще излезе наяве

Майкъл Джексън беше убит и убиецът му ще бъде хванат скоро“, споделя един от неговите най-добри приятели. Теди Райли, съпродуцент на мултиплатинения албум на Майкъл ДжексънDangerous” и основателя на бой бандата Блекстрийт, казва, че семейството на Джексън са сигурни, че знаят кой е убил Краля на попа и че скоро той ще бъде заловен.

Групата Блекстрийт са в Австралия като ВИП гости на световната премиера на филма за живота на Майкъл – This is it в сряда. Попитан дали Майкъл е убит, Райли казва “Казах го още в деня на смъртта му. Обадих се и на семейството му и им казах, че той е убит. Някой не е харесал нещо, което е каза или нещо, което е правил или не го е искал на върха отново, зато е трябвало да се отърват от него”. Райли работи с Майкъл Джексън през последните 18 години от живота му и се смята за близък приятел на певеца.

Семейството на певеца обвини близките до певеца за убийството му и следователя по случая, който каза, че смъртта на Джако е убийство, причинено главно от Пропофол и други успокойтелни лекарства.

Райли видял певеца два дена преди смъртта му, на 26 юни, в усилени репетиции за планираното му турне в Лондон, за което билетите вече били разпродадени. Теди Райли разкри, че певеца е бил в добро здраве, макар че е изпитвал болка заради кожата му. Когато медии го попитаха кой е убил певеца Райли отвърна “Ще разберете скоро. Има много хора, който биха могли да са. Скоро ще излезе наяве.”Още новини..

Коментирай новината

Времето в момента

Фиксинг

календар

October 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031